Aplicacions per a dispositius mòbils

Descarrega’t al mòbil l’app de l’Ajuntament de Catarroja i podràs consultar l’agenda d’activitats, estar al dia de l’actualitat de la ciutat i rebre els avisos d’interès municipal. A més a més, podràs utilitzar l’app integrada «REGIDORÍES DE BARRI» per a fer-nos arribar les queixes i suggerències que vulgues.

«REGIDORIES DE BARRI» per a la gestió de les queixes i suggerències - Agenda d'activitats - Avisos municipals - Actualitat municipal Catarroja per temes - Utilitats - i més...​

   

L'Ajuntament de Catarroja disposa d'altres aplicacions satèl·lit disponibles tant per a IOS com para ANDROID que podràs descarregar en els següents enllaços:

Aplicació de realitat augmentada que permet als usuaris la recerca i creació de rutes d'interès conformades per punts d'interès en el mapa, informació associada i indicació de com arribar.

        

La Creativitat de la Comunitat Educativa de Catarroja en un clic!
Amb aquesta aplicació que l’Ajuntament ha posat a disposició de la Comunitat Educativa de Catarroja, es vol fomentar la interacció entre l’alumnat, el professorat i la ciutadania.

        

Amb aquesta aplicació, la Comunitat Educativa de Catarroja reconeix en l'entorn un espai d'aprenentatge, al mateix temps que l'entorn social reconeix el treball del alumnat i professorat.