Termini d’inscripcions de l’Escola d’Estiu 2018.

- 08 de Maig

L'Ajuntament de Catarroja llança el termini d'inscripcions per a l'Escola d'Estiu 2018, una iniciativa amb què el govern local pretén que els xicotets de la localitat puguen gaudir de l'estiu mentres els pares continuen amb les seues obligacions, ajudant a la conciliació de la vida familiar i laboral.

L'Escola d'Estiu va dirigida a xiquets i xiquetes de Catarroja que cursen entre primer d'Infantil i sisè de Primària. Estarà oberta des del dilluns 25 de juny fins al 31 de juliol pels matins, en horari de 9 a 14h, i la contractació ha de ser de mínim una setmana natural, de dilluns a divendres. En ella es realitzaran tot tipus d'activitats didàctiques, dinàmiques de grup, jocs a l'aire lliure i altres activitats.

Enguany mantenim la novetat implementada l'any passat i també es podran escollir tots els centres escolars públics d’Infantil i Primària, sempre i quan es tinguen un mínim de 30 participants en totes i cadascunes de les setmanes de duració de l’activitat. Si no s’arriba a ixe mínim es redistribuiran els alumnes en els altres centres on si es realitze l’activitat.

La inscripció per a l'Escola d'Estiu, com s’ha fet altres anys, es realitzarà per barris de residencia, sent l’últim dia per a formalitzar el pagament el divendres 8 de juny. Us adjuntem la taula amb els dies d’inscripcions per barris i els preus.

DIA

BARRIS

DILLUNS 14, DIMARTS 15 I DIMECRES 16 DE MAIG

BARRAQUES / CHARCO—TRANVIARIS / MERCAT

DIJOUS 17, DIVENDRES 18, DILLUNS 21 I DIMARTS 22 DE MAIG

RAVAL—PILAR

DIMECRES 23, DIJOUS 24, DIVENDRES 25, DILLUNS 28 I DIMARTS 29 DE MAIG

FUMERAL—INSTITUT / HORTETA—VIL·LA ROMANA

DIMECRES 30, DIJOUS 31 DE MAIG, DIVENDRES 1, DILLUNS 4  DE JUNY

LA REGIÓ—FLORIDA

DIMARTS 5 I DIMECRES 6 DE JUNY

PERSONES NO RESIDENTS AL MUNICIPI QUE TINGUEN EL SEU CENTRE DE TREBALL A CATARROJA

 

Periode mínim de matricula: una setmana.

Preus per setmana: 14,75 € primer fill, 13,65 € segon fill, 12,50 € tercer fill i següents.

Última setmana (7 dies): 20,65 € primer fill, 19,11 € segon fill, 17,50 € tercer fill I següents.