II Edició del festival Cultura Urbana Catarroja

Infància, adolescència i joventut - 08 de Maig

La Regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut posa en marxa la segona edició del CUC, el festival de Cultura Urbana de Catarroja, que es realitzarà en el Parc de Paluzié el dissabte, 20 de maig, des de les 9.30 fins a les 22 hores.

En aquesta segona edició, que augmenta el seu horari pel que fa a l'any passat, s'introdueixen novetats en matèria de concursos i noves activitats per a consolidar el moviment de la cultura urbana entre els joves de la localitat. Cal destacar els concursos de pintura mural CUCArt, i de Freestyle, en modalitat de Batalla, dos activitats que dotaran de colorit i improvisació artística a la jornada.

Tornarà a tenir destacada presència els tallers que tan bon acolliment van tenir l'any passat, el Kangoo, la percussió i el grafitti, complementats aquests dos últims amb exhibicions per a tots els públics. Com altra de les novetats, enguany s'aposta per la música d'altres cultures a través d'una exhibició de dansa africana i un taller per a endinsar-se en estos fantàstics ritmes ancestrals. I no podria faltar la batukada, com a tancament final de la jornada matinal, deixant el cos amb ganes per a les 17h iniciar amb les activitats vespertines, que constaran de concerts i la novetat de la batalla de Freestyle, en modalitat de concurs.

Pots consultar les bases dels concursos i la seua descàrrega en els següents enllaços:

CUCArt

Batalla de Freestyle