La Nit Estellés a Catarroja

Ajuntament - 27 de Octubre
La Nit Estellés va reunir a la plaça de la Llotgeta a representants del món de la cultura i l'ensenyament. Veïns i veïnes del poble van poder recitar versos del poeta. Posteriorment va actuar Pau Alabajos i Bertomeu

El 23 d'octubre es va celebrar la Nit Estellés a la plaça de la Llotgeta de Catarroja.. Tots aquells que ho van desitjar van recitar els versos del poeta de Burjassot. Entre ells, representants de la cultura i l'ensenyament com Pasqual Alapont, Jesús Figuerola, Empar Martínez, Vicent Moreno, Maria Jesús Yago; membres de l'equip de govern i altres veïns i veïnes que van assistir a l'acte, organitzat per la regidoria de Política Lingüística, dirigida per Dolors Gimeno. Posteriorment, hi van actuar Pau Alabajos i Bertomeu, en un recital musicat basat en els versos de l'autor.

Este és el primer any que se celebra a Catarroja però des del 2010 s'ha fet al llarg de tot el territori valencià, en honor a Vicent Andrés Estellés, este acte participatiu i de festa. Es tracta normalment d'un sopar a la fresca, amb vins de la terra, inspirat en el Burns Supper (una celebració escocesa en honor a Robert Burns) on els veïns i veïnes recorden el poeta i reciten els seus versos.