Reunió amb FEVAUTO

Ajuntament - 19 de Octubre
La regidora d'Impuls Econòmic, Lorena Silvent, i l'alcalde de Catarroja‬, Jesús Monzó, s'han reunit amb els responsables de FEVAUTO

La regidora d'Impuls Econòmic, Lorena Silvent, i l'alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, s'han reunit amb els responsables de FEVAUTO (l'Associació de Tallers de Reparació de Vehicles de la Província de València). Hi han assistit el president, Manuel Nemesio, i la secretària tècnica, Maria José Lladró.

La reunió va ser una primera presa de contacte i es va tractar, principalment, el problema de l'intrusisme al sector, per la qual cosa, l'associació està desenvolupant una campanya d'informació pel problema que suposa per a la seguretat vial la utilització de tallers no autoritzats.

Es va arribar a l'acord de col.laborar a difondre la seua campanya informativa i també a requerir a tots els establiments dedicats a esta activitat que legal.litzen les seues instal.lacions. Recordeu que només els professionals poden reparar amb garanties els vehicles, sense tindre porblemes de seguretat posteriors.