Xarxa Participa a Catarroja

Ajuntament - 19 de Octubre
Catarroja ha sigut la seu de la reunió de la Xarxa Participa, en la qual s'integren els tècnics i responsables de participació ciutadana que tenen conveni amb la Fundació Horta Sud

Han intervingut tècnics de Mislata, Manises, Quart de Poblet, els regidors de Participació Ciutadana de Picassent, Jaume Sobrevela, i de Catarroja, Rafa Ferrandis, i representants de la Fundació.

S'ha informat del Manifest que promou la Fundació perquè se sumen lesassociacions de cada poble. També del projecte per a potenciar la cooperació entre els col.lectius i de les repercussions de la nova llei de transparència en les associacions.

També s'ha posat data per al CURS PER A ASSOCIACIONS EN TEMES LEGALS I ADMINISTRATIUS, que s'impartirà l'11 de novembre. També per a la JORNADA D'ASSESSORAMENT PER A COL.LECTIUS I ASSOCIACIONS, que serà el 25 de novembre.

En els pròxims dies, el regidor de Participació Ciutadana, Rafa Ferrandis, comunicarà a cadascuna de les associacions la manera d'inscriure's en estes activitats, que seran gratuïtes.