Nit Estellés

Ajuntament - 19 de Octubre
La regidoria de Política Lingüística, dirigida per Dolors Gimeno, organitza un acte en homenatge al cèlebre poeta valencià en el qual qui ho desitge podrà recitar els seus versos, es farà un sopar de cabasset i hi haurà un concert de Pau Alabajos i Bertomeu


El 23 d'octubre, a les 21 hores, a la plaça de la Llotgeta se celebrarà la nit dedicada a Vicent Andrés Estellés. La regidoria de Política Lingüística, dirigida per Dolors Gimeno, organitza un acte en homenatge al cèlebre poeta valencià en el qual qui ho desitge podrà recitar els seus versos, es farà un sopar de cabasset (cadascú haurà de dur-se l'entrepà, però es proporcionaran algunes begudes, un poc de picadeta i coques per a les postres) i hi haurà un concert de Pau Alabajos i Bertomeu.

Enguany ‪#‎Catarroja‬ se suma a esta iniciativa que, des de 2010, ha recorregut la geografia valenciana.

Per poder ocupar les taules que s'instal.laran a la plaça, heu de recollir els tiquets a partir del proper dilluns 19 d'octubre al Centre d’Informació Juvenil (Ajuntament de Catarroja – planta baixa), en horari de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00, fins a completar l’aforament. Recordeu que les places són limitades. Màxim 2 tiquets per persona (majors de 18 anys).